Hienoa, että olet löytänyt Lahja- ja Kellotarvike Laine -verkkokauppaan!

Mä oon Tatu, ja oon pitkään miettinyt, että olisi hienoa tehdä rakkaudesta kelloihin ammatti. Vuosia sitten käynnistyi siskon kanssa yhteinen ajatus verkkokaupasta ja Lahja- ja Kellotarvike Laine syntyi. Varastomme sijaitsee Pirkanmaalla (Nokialla), mistä myös postitamme tuotteet eteenpäin. Valitettavasti tuotteiden nouto mahdollisuutta meillä ei ole, sillä työskentelemme muun ohella ja aikaikkuna teille asiakkaille tuotteen noutamiseen olisi hyvin rajallinen ja vaihteleva. 

Sain aikanaan ensimmäisen rannekelloni rippilahjaksi ja sille tielle on jääty. Rannekello on upea ja kestävä asuste, joka tietysti näyttää myös ajan. Rannekelloissa hienoa on myös se, että sitä voi käyttää ihan kuka tahansa. Eihän ne rannekellon hyvät puolet tähän lopu, sillä ehkäpä hienointa rannekellossa on se, että ranneketta vaihtamalla esimerkiksi nahkaisesta metalliseen, koko kellon ilme muuttuu täysin ja taas on, kuin olisi uuden kellon ostanut. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia kellon rannekkeita ja asiaan kuuluvasti tietysti myös kellolaatikoita, koska kellot vaativat arvoisensa säilytyspaikan.

Verkkokaupan pyörittämisessä on mukana myös mun sisko, Laura. Lauralla on oma korumallisto, Lafiina. Lafiina on perustettu vuonna 2020. Kaikki korut ovat Suomessa käsintehtyjä, joten takaamme, että Lafiinan korut ovat upeita, uniikkeja ja rakkaudella valmistettuja. Lafiinaa on siis tottakai myynnissä myös verkkokaupassa. Korut-kategorian Lafiina -sivulta pääset tutustumaan Lauran koruihin ja Lafiinan tarinaan paremmin. Löydät Lafiinan myös Instagramista @lafiina_jewerly!

Verkkokaupassamme on kellon rannekkeiden ja Lafiinan korujen lisäksi paljon muutakin. Löydät valikoimastamme paljon kauniita koruja Lafiinan malliston lisäksi. Valikoimaamme kuuluu myös lahjatavaraa erilaisiin juhliin, kuten esimerkiksi ristiäisiin/nimiäisiin tai häihin. Tottakai lahjatavaraa voi myös suoraan tilata itselleen, sillä onhan lahjatavaroiden ostaminen muun muassa ihana piristys arkeen. Meiltä löytyy paljon mm. kehyksiä, valokuva-albumeita, pankkeja, kello- ja korulippaita, tuoppeja, laseja sekä paljon tavaraa lapsille. 

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä. Logistiikkakumppaninamme toimii Pakettikauppa. Omalla nimellä kun tätä hommaa tehdään, pyrimme aina hoitamaan kaiken parhaalla mahdollisella tavalla. Jos kuitenkin mieleesi tulee jotain kysyttävää, toiveita, palautetta tai reklamaatiota, otathan rohkeasti yhteyttä lahjajakellotarvikelaine@gmail.com. Yhteystiedot löytyvät myös sivun lopusta. Jos tuote ei jostain syystä vastaakaan odotuksiasi, ei hätää, sillä tuotteisiin kuuluu 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Tarkemmat tiedot niistä löydät toimitusehdoista.

Loppuun haluamme vielä sanoa kiitos, että olet löytänyt Lahja- ja Kellotarvike Laine -verkkokauppaan. Toivottavasti löydät mielekästä niin juhlaan kuin arkeen. 

Verkkokauppiaat, 

Tatu ja Laura